RcKaupan ja Ulvilan FK-Kerhon sisärata!

 
Ajopaikka löytyy osoitteesta:

Friitalatalo 3. kerros
Friitalantie 11 A-Rappu
28400
Ulvila

Tutustumaan pääsee RcKaupan aukiollessa tiistaisin 17-19 ja lauantaisin 12-15, tai erikseen sovittaessa.
Kuukausikortin ostaneilla sisäänpääsy rajoittuu alaoven aukiolon mukaan joka päivä 06-22 välille. Myöhempääkin voi olla.


Millaisella autolla voi ajaa ja milloin?
1:10 ja pienemmille krossiautoille.  RcKaupan aukiollessa tiistaisin 17-19 ja lauantaisin 12-15, tai erikseen sovittaessa. Usein Tiistaina on enemmän väkeä paikalla, mahdollisesti myös Keskiviikkoisin.Uudet harrastajat
* Paikan päälle uusille tulijoille pyritään järjestämään mahdollisuus kokeilla RC-autoilua, vaikkei omaa autoa olisikaan vielä. Paikalla olijoilta saa myös hyviä vinkkejä, neuvoja ja apuja kokeneemmilta harrastajilta kaikkeen harrastukseen liittyvään. Kannattaa siis tulla paikan päälle tutustumaan ja kokeilemaan!
* Harrastaa ja ajella voi ihan omaksi ilokseen. Lisäksi taitojen karttuessa on mahdollisuus lähteä kisailemaan niin halutessaan. Radalla käy sekä omaksi ilokseen ajelevia ja harrastavia kuin myös kisakärpäsen puraisemia junioreita ja aikuisia.

Ratamaksut
* Kokeilu ei maksa mitään, muuten 10€/päivä tai 30€/kk

Perheen ensimmäinen henkilö 100% hinta, toinen 75% ja kolmas 50%

Maksu ennakkoon tiedoilla:

Pankki Osuuspankki
Saaja HobbyPartner Oy
IBAN FI3157040420045401
BIC: OKOYFIHH
Viestiksi oma Nimi.

 

Etänä ostaessa kuukausikortin lähettämisestä veloitetaan postikuluja 1,80€ (sovittaessa toimitus myös paikanpäälle saapuessa)

1kk löytyy osoitteesta: http://www.rckauppa.fi/fi/home/8406-ratamaksu-1kk.html

kertamaksu löytyy: http://www.rckauppa.fi/fi/home/8404-ratamaksu-1-krt.htmlAkkujen lataus
* Lipopussien käyttö lipoakkujen latauksen yhteydessä pakollista. 
* Radan vieressä on myös hiekkasanko sammutusta varten. Sisäänkäynnin vieressä on myös sammuttimia ensiavuksi akkupalon yllättäessä.


Rata on käytössä ympäri vuoden. Tällä hetkellä on tilassa myös Pingispöytä, jonka kanssa aikaa saa kulutettua, kun odottelee akkujen latausta. Lisääkin ajankulua on tulossa.


Lisätietoja yv tai posti@rckauppa.fi