Traxxas 1/10 Rally VXL RTR TQi Näytä suurempana

Traxxas 1/10 Rally VXL RTR TQi

7407

Uusi tuote

Traxxasin uusi 1/10 Rally -malli tarjoaa autenttista rallimeininkiä erityisesti siihen suunniteltujen ratkaisujen ansiosta.

Tiedot

Tilapäisesti Loppu

499,00 € sis. alv

Tiedot

Traxxas Rally VXL 4-vetoinen ralliauto. Autossa vakiona Traxxas Velineon harjaton moottori/säädin yhdistelmä, joka antaa autolle vauhtia ja voimaa.

Traxxasin uusi 1/10 Rally -malli tarjoaa autenttista rallimeininkiä erityisesti siihen suunniteltujen ratkaisujen ansiosta. Kokonaan uusi, matala alusta yhdistettynä tunnettuun Velineon-harjattomaan moottoriin ja jatkuvaan nelivetoon antaa käyttöösi uudenlaiset eväät rc-ajoon. Jousitus antaa mahdollisuuden offroad-ajoonkin, mutta ajaminen päällystetyilläkin alustoilla on nautittavaa tarkan ohjauksen ja voiman ansiosta. Traxxas Rally onnistuu tavoittamaan esikuvinansa toimineiden ralliohjusten tuntuman täydellisesti, eikä Traxxasinkaan tarjoama rallielämys pääty lumentuloon tai vesisateeseen. Vedenkestävä elektroniikka mahdollistaa ajamisen säässä kuin säässä. Vakiokokoonpanollakin Rally saavuttaa n. 60km/h nopeuden, mutta jopa 80km/h on saavutettavissa LiPo-akuilla.

Traxxasin harjaton Velineon-systeemi antaa Rally-mallille voimaa, joka ei tunne rajoja. Tämä on kuitenkin erittäin hyvin hallittavissa tarkalla kaasun käytöllä, johon laitteisto antaa mahdollisuudet. Raaka voima yhdistettynä hyvään neljän renkaan pitoon tuottaa salamannopean vauhdin ja renkaitarepivät kiihdytykset. Velineon on harjaton systeemi Traxxasin tyyliin: uskomattoman helppokäyttöinen ja nopea. Se toimii nappia painamalla, eikä vaadi erityisosaamista käyttäjältään.

Vedenkestävän kuorensa alla Velineon VXL-3s -nopeudensäädin edustaa huipputeknologiaa, joka jakaa voiman moottorille tarkasti. Se on suunniteltu ottamaan kaikki irti nykypäivän moderneimmasta akkuteknologiasta ja mahdollistaa täyden LiPo-yhteensopivuuden, mukaanlukien Traxxasin voimakkaat 11.1V 3-kennoiset LiPo-akut.

Huippusuorituskyky on Velineon-moottoreiden perusominaisuus. Sen huippulaadukkaat komponentit tuottavat voimaa pitkään ja kestävästi lähes ilman huoltoa. Koska moottorissa ei ole harjoja tai kommutaattoria, saat luotettavasti saman voiman ajo ajolta.

 

Traxxas Rally -paketti sisältää maailman kehittyneimmän Ready-To-Race -radiolaitteiston. Traxxasin uusi TQi™ -sisältää täyden skaalan säätömahdollisuuksia ilman kanavia tai kiteitä 2.4GHz teknologian avulla. Tämä on kuitenkin vasta alkua. Radio tunnistaa automaattisesti käyttämäsi auton ja sen asetukset. Et tarvitse tallennusta, muistia tai muita asetuksia! Radio tunnistaa jopa 30 eri Traxxas Link -yhteensopivaa mallia ja säätää auton asetukset automaattisesti sopiviksi. Uusi TQi 2.4Ghz -lähetin on täysin säädettävä: kaasun ja ohjauksen päätepisteet voidaan säätää tarkastija laitteen monifunktionapit voidaan ohjelmoida kontrolloimaan ohjauksen herkkyyttä, kaasun herkkyyttä, ohjauksen laajuutta, jarrutusprosenttia tai kaasutrimmiä. TQi:n ergonominen muotoilu ei rasita kättä ja tyylikkään ulkonäön viimeistelee uniikki sisäänrakennettu antenni.

Rallyn erikoisominaisuuksiin kuuluu matalan painopisteen takaava alusta, jollaista ei ole ennen nähty. Mahdollisimman matalalle sijoitettu akku ja elektroniikka siirtävät painopistettä alemmas. Valtava voima ja neliveto vaativat alustan joka ei jousta tai taivu kovien kiihdytystenkään aikana. Koko alustan muotoilu ja vahvikkeiden sijoittelu on optimoitu voimansiirron ja jousituksen asettamien vaatimusten mukaisesti. Matala painopiste lisää huomattavasti kaarrosnopeutta ja stabiliteettia niin asfaltilla kuin sorallakin. Radalla se antaa ottaa kaiken irti Velineon-moottorista, jolloin painopisteen tarjoama hyvä pito mahdollistaa nopeat kierrosajat.

Traxxas Rally käyttää vain kolmea rattaistoa kaikkia neljää vetävää pyörää varten, joten monimutkaista vaihteistoa ei tarvita. Voimansiirto pyörii vaivattomasti tiivistettyjen kuulalaakereiden varassa ja sen sijoittelu Rallyn ainutlaatuiseen alustaan on suunniteltu helpottamaan kunnossapitoa. Päävetoakseli on alumiinisena erittäin kevyt, joka maksimoi kiihtyvyyden. Vanhantyyliset designit tekivät nelivetoisten rc-autojen huollosta erittäin aikaavievää ja kömpelöä. Traxxasin Rallyssa sekä perä että keula vaativat vain muutaman ruuvin avaamisen jotta saat esille kaiken huollettavan.

Traxxasin tavaramerkiksi muodostunut täysin vedenkestävä elektroniikka mahdollistaa Rallyn ajamisen kaikkiin niihin paikkoihin, johon isommatkin ralliohjukset pääsevät. Lumi, muta tai vesi eivät ole esteenä, kun sekä nopeudensäädin, vastaanotin sekä voimakas digitaalinen ohjausservo ovat kaikki vedenkestäviä. Voit ajaa Rallyn mihin haluat, vain mielikuvitus on rajana!

Ominaisuudet:
Tehokas harjaton Velineon 3500 moottori
Velineon® VXL-3s vedeltä suojattu nopeudensäädin
Suoraan paketista 65km/h, 3S-lipoakulla jopa 100km/h!
Traxxas TQi 2.4GHz kiteetön rattiradio ja 5-kanavainen vastaanotin
Digitaalinen vesitiivis ohjausservo
Vesitiivis vastaanottimen kotelo
Jäykkä, matalan painopisteen alusta
Virallisesti lisensoidut BFGoodrich® Rally Gravel -kisarenkaat
Likasuojatut, silikonitäytteiset tasauspyörästöt
Revo®-Spec Torque-Control™ -luistokytkin
Kumisuojatut kuulalaakerit
Valmiiksi maalattu ja tarroitettu ProGraphix® kori

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Traxxas 1/10 Rally VXL RTR TQi

Traxxas 1/10 Rally VXL RTR TQi

Traxxasin uusi 1/10 Rally -malli tarjoaa autenttista rallimeininkiä erityisesti siihen suunniteltujen ratkaisujen ansiosta.