Traxxas Ford F-150 SVT Raptor 2WD TQ OBA RTR

TRX58064-2

Uusi tuote

Luotettava 2.4GHz radiolaitteisto, Maastossa kuin kotonaan, Vesitiivis elektroniikka poistaa ajamisestasi rajat, Helppo muuttaa harjattomaksi, 100% koottu ja ajovalmis

Tiedot

Tilapäisesti Loppu

379,00 € sis. alv

Tiedot

Aito F-150 SVT Raptor on Fordin off-road -hirmu, jonka 6.2-litrainen V8-kone antaa 411 hevosvoimaa, joiden turvin uskaltautuu jo vaikeampiinkin olosuhteisiin! 35'' renkaiden pito ja kuvio on suunniteltu reippaaseen maastoajoon. Traxxasin ajovalmis replica tarjoaa samat ominaisuudet hieman pienemmässä koossa.

On-Board Audio System

The On-Board Audio System uses sound that has been sampled from Traxxas team trucks, including the Traxxas Pro 4 short course truck driven by Traxxas' Mike Jenkins. The ON/OFF button and volume controls let you adjust the system settings, stealth mode to wide-open. The system uses a minimal amount of power from the battery so your runtime is not compromised. The intuitive sounds respond to throttle input from the transmitter. Cruise around or rip full-throttle to hear the difference in engine RPM. If you're stopped for more than 10 seconds, the engine will shut off. Just tap the throttle to hear the engine fire back up! Use the rocker switch on the included 3-channel transmitter to shift to "neutral" and hear the engine revving. Flip the switch, and launch back into racing.

Suosittuun Traxxas Slashiin perustuva short-courseauto sisältää mm. Traxxasin tutut vedenkestävät elektroniset osat ja itsenäisen jousituksen öljytäytteisillä iskareilla, joten esikuvansa tavoin Traxxasin pienoismallikaan ei maastoa pelkää. Voimanlähteenä toimii voimakas Titan 550-kokoinen moottori, joka kiidättää auton jopa 45km tuntinopeuteen! Kuulalaakerit, teräksiset rattaat ja kestävimmät mahdolliset materiaalit takaavat, että Raptor täyttää kovemmatkin odotuksesi!

 

Luotettava 2.4GHz radiolaitteisto
Kun käytössäsi on TQ™ 2.4GHz -radiot, riittää kun käynnistät laitteet ja lähdet ajoon. Gigahertsiradioilla ei tarvitse välittää taajuuksista tai kanavista, joten käytössä voi keskittyä ainoastaan itse toimintaan. TQ:n ergonominen suunnittelu tekee pidemmästäkin ajohetkestä nautinnollisen, ja neljällä AA-paristolla toimivana se on myös erittäin kevyt. TQ:n tyylikkään muotoilun ja ulkonäön kruunaa sisäänrakennettu antenni, jonka myötä sinun ei enää tarvitse huolehtia megahertsiradioista tutusta helposti vaurioituvasta antennista.


Maastossa kuin kotonaan
Kuten täysikokoinen SVT Raptor, myös Traxxasin replica on hyvin suunniteltu ja varusteltu kestämään offroad-ajamisen vaatimukset. Varmatoiminen jousitus ja öljytäytteiset iskarit selvittävät hypyt ja epätasaisen maaston haasteet ongelmitta. Uniikki runkorakenne tarjoaa reippaan maavaran, joten voit ajaa huoletta yli kivien ja kallioiden, jotka pysäyttävät monet muut RC-autot. Lisensoidut
BFGoodrich® Mud-Terrain™T/A® -renkaat antavat loistavan pidon offroad-ajossa, mutta ovat riittävän monipuolisia suoriutuakseen hyvin myös ajamisesta kovilla pinnoilla, kuten asfaltilla.

Revo-luokan autoista tuttu, Traxxasin patentoima Torque-Control™ -liukukytkin huolehtii sujuvasta toiminnasta, tarjoaa hyvät säätömahdollisuudet ja koko ajan hallinnassa olevan pidon. Ohjausservo välittää antamasi käskyt renkaille nopeasti ja tehokkaasti.

 
Vesitiivis elektroniikka poistaa ajamisestasi rajat
Traxxas esitteli täysin vesitiiviin elektroniikkansa ensimmäistä kertaa E-Maxxissa, ja sen jälkeen siitä on tullut yksi Traxxasin symboleista, joka löytyy jokaisesta autosta. Se antaa mahdollisuuden ajamisen märässä, mutaisessa, lumisessa tai muuten vaan huonossa kelissä tavalla, joka ei aiemmin ole ollut mahdollista. Tämän suhteen SVT Raptor ei ole poikkeus. Laatunsa muissa malleissa todistanut XL-5 -nopeudensäädin ja minivastaanotin on sinetöity vesitiiviiksi niin, että voit ajaa paikoissa, joihin ei rc-autolla aiemmin ole tullut edes mieleen mennä. Akkupidike tekee akun nopeasta vaihtamisesta helppoa ja siinä voit käyttää sekä litteitä, että ns. satulamallisia akkuja. Auton mukana tulee NiMH-akku, mutta autossa voi käyttää ongelmitta myös LiPo-akkuja.


Modified Muscle
Titan 12T 550 -moottori on suunniteltu vauhdittamaan autoasi suurella teholla pitkään ja huolettomasti. Moottorin sisäänrakennettu jäähdytystuuletin puhaltaa ilmaa moottorin läpi laskien sen lämpötilaa. Viileämpänä pyörivä moottori mahdollistaa pidemmän ajoajan, kovemmat nopeudet ja pidentää moottorin elinikää. Sujuvan virransyötön takaa XL-5 -nopeudensäädin, jonka  EZ-Set® -ominaisuus mahdollistaaa kolmen eri ajoprofiilin ja LiPo-akkujen käytön yhtä nappia painamalla. Tästä huippuluokan nopeudensäätimestä löytyy lisäksi mm. ylikuumenemissuoja, vähävirtasuoja LiPo-akuille ja kultapäällysteiset liittimet.


Training Mode™
Traxxasin nopeudensäätimestä ohjelmoitavissa oleva harjoittelutila helpottaa ajamisen alkuun pääsemistä. Yhden napinpainalluksen avulla saat rajoitettua moottorin antaman tehon puoleen maksimista. Tämä antaa nuorten tai kokemattomien kuskien harjoitella ajamista rauhassa ennen kuin Titan-moottorin täysi teho päästetään irti. Traxxasin SVT Raptor sopii kaikentasoisille ajajille loistavasti. Harjoittelumoodi mahdollistaa sen, että voit turvallisesti antaa autosi kokeiltavaksi myös niille ystävillesi, jotka eivät ole koskaan ennen ajaneet radio-ohjattavalla!


Helppo muuttaa harjattomaksi
Aivan kuten täysikokoinen SVT Raptor, myös Traxxasin replicamalli on rakennettu kestämään valtavia hevosvoimia! Autoon on helppo vaihtaa harjaton Velineon-moottori ja nopeudensäädin, jotka kiidättävät autosi jo yli 60 kilometrin tuntivauhtiin. Kun lisäät pakettiin vielä 11.1V LiPo-akun, saat Raptorisi kulkemaan +90km/h! Jo ostaessasi vakiomoottorisen Traxxas SVT Raptorin, autosta löytyy teräksiset tasauspyörästön rattaat, kuulalaakerit sekä vahvat metalliset vanttiruuvilinkit, jotka kestävät myös harjattoman setin tarjoaman valtavan voiman.


100% koottu ja ajovalmis
Traxxas Ford F-510 SVT Raptor (#58064) toimitetaan täysin koottuna ja ajovalmiina. Paketti sisältää TQ 2.4GHz radiolaitteiston asennettuna ja säädettynä, XL-5 -nopeudensäätimen ja moottorin, 7-kennoisen NiMH-akun, verkkovirtalaturin, maalatun ja tarroitetun korin, valmiiksi liimatut renkaat sekä tarkat englanninkieliset käyttöohjeet.


Ominaisuuksia lyhyesti
Virallisesti lisensoitu Ford F-150 SVT Raptor -replicakori
TQ 2.4GHz radiolaitteisto
Titan® 12T 550-kokoinen moottori
Vedenkestävä XL-5 -nopeudensäädin
Vesitiivis vastaanotinkotelo ja ohjausservo
Metallirattainen Magnum 272™ -vaihteisto
Revo®-spec torque-control™ -liukukytkin
Säädettävät teräksiset vanttiruuvit
Renkaat valmiiksi liimattuna 2.2'' Slash-vanteille
Huippulaadukkaat jouset
Nopeudensäädin ja vastaanotin kiinnitetty suoraan runkoon
Sisältää myös vaihtoehtoisen 23-hampaisen moottorin rattaan

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Traxxas Ford F-150 SVT Raptor 2WD TQ OBA RTR

Traxxas Ford F-150 SVT Raptor 2WD TQ OBA RTR

Luotettava 2.4GHz radiolaitteisto, Maastossa kuin kotonaan, Vesitiivis elektroniikka poistaa ajamisestasi rajat, Helppo muuttaa harjattomaksi, 100% koottu ja ajovalmis