Tietosuoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. 

REKISTERINPITÄJÄ 
RC Rajala Ky 
Friitalantie 11 A(3.kerros) 
28400 Ulvila 

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ 
Rajala Mikael
e-mail: posti (at) rckauppa.fi 

REKISTERIN NIMI 
RC Rajala Ky:n asiakasrekisteri 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE 
Henkilö on rekisteröitynyt RC Rajala Ky:n asiakkaaksi tai ostanut RC Rajala Ky:stä tavaraa. 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 
Rekisterin käyttötarkoitus on RC Rajala Ky:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää RC Rajala Ky:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää RC Rajala Ky:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. 

RC Rajala Ky:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä RC Rajala Ky:n asiakaspalveluun, sähköpostitse posti (at) rckauppa.fi tai rekisterinhoitajalle. 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT 
* Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi 
* Sähköpostiosoite 
* Postiosoite 
* Puhelinnumero 
* Tiedot käsitellyistä tilauksista 
* Tilausten Postin seurantatiedot 

TIETOJEN LUOVUTUS 
Tietoja ei luovuteta RC Rajala Ky:n ulkopuolelle. 
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä. 

REKISTERIN SUOJAUS 
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää RC Rajala Ky:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee RC Rajala Ky:n salasanasuojatulla palvelimella.