Toimitusehdot

RCKAUPPA.FI SOPIMUSEHDOT

 

Rckauppa.fi myy tuotteitaan myös alle 18-vuotiaille kuluttajille holhoojan suostumuksella.

 

Tiivistelmä ehdoista:
1. Kaikki tuotteet ja hinnat löytyvät verkkohinnastostamme.
2. Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.
3. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja kierrätysmaksut.
4. Maksutapoina ennakkomaksu tai postiennakko.
5. Toimitustapoina Postin ja Matkahuollon toimitustavat.
6. Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten.
7. Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen.
8. Kaikki takuukorjaukset ja palautukset asiakaspalautuksena.
9. PALAUTUSOIKEUS KOSKEE VAIN KÄYTTÄMÄTTÖMIÄ TUOTTEITA

 

Tarkemmat ehdot:

Tilaaminen
- Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:
tilaajan nimi, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.
- Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitussehtoihin, jotka koskevat toimituksia. Voimassa olevat sopimusehdot löytyvät Rckauppa.fi:n kotisivulta www.rckauppa.fi.
- Emme luovuta tietoja asiakkaistamme kolmansille osapuolille.
- Mikäli tuote ei täytä asiakkaan odotuksia tuotepaketin sisällöstä, voidaan tuote palauttaa 14 päivän palautusoikeuden puitteissa takaisin, käyttämättömänä ja myyntikunnossa!
- Rckauppa.fi ei ole vastuussa valmistajien sivuilla olevista tiedoista.

 

Hinnat
- Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta.
- Postikulujen hinnoittelu - katso lisätietoa http://www.posti.fi/hinnat/. Ostoskori kertoo aina toimitustavan valitsemisen jälkeen toimituskulujen suuruuden.

- RcKauppa pidättää oikeuden vaihtaa kuljetustavan edullisempaan. Koskee etenkin Rahtikuljetuksia tapauksissa kun on maksuton toimitus. 
- Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät kotisivuillamme.


Toimitus
- Rckauppa.fi:n kautta tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle keskimäärin 2-7 työpäivän käsittelyajalla. Tämän päälle tulee meistä riippumaton kuljetusaika (esim. Posti kuljettaa paketit yleensä 1-2 päivässä perille). Pyrimme ilmoitamaan jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 7 päivää.
- Jos kuluttaja haluaa peruuttaa tilauksen, peruuttamisesta on hyvä ilmoittaa Rckauppa.fi:lle sähköpostitse
- Tavaran kuljetuksen aikana Rckauppa.fi tai Itella (Posti) on vastuussa vahingoittuneesta tai kadonneesta tuotteesta.
- Lähetettäessä tuotteita takaisin esim. takuuhuoltoon tai tuotepalautuksena, muista säilyttää palautusasiakirjat ja postin kuittikopio/seurantanumero.

 

Maksuehdot
Ostaessasi meiltä voit valita kolmesta eri maksutavasta.

1. Postipaketti, maksamalla suoraan pankkitilille.

Pankki: Länsi-Suomen Osuuspankki
IBAN: FI3157040420045401
BIC: OKOYFIHH

Tämä on edullisin vaihtoehto. Rekisteröityämme maksun lähetämme tilaamasi tuotteet 1-3 vrk:n kuluttua.
Sinulle saapuu tilausvahvistus sähköpostiin, joka sisältää tiedot joilla voit maksaa summan tilillemme.


2. Postiennakolla. Kattaaksemme kulumme veloitamme 5 euroa. Tilaus lähetetään 1-3 vrk:n kuluttua. Postiennakko tai jälkivaatimus lähetyksen noutamatta jättämisestä perimme aiheutuneet kulut ja lisäksi 10 € käsittelykuluja.

 

3. Paypal tai luottokortti. Voit maksaa käyttäen Visaa, Mastercardia tai Paypalia. Käytämme Paypalia käsitellessämme luottokortilla maksettuja ostoksia. Emme koskaan vastaanota tai tallenna tietoja asiakkaistamme luottokortilla maksettujen ostosten kautta. Kortin tiedot lähetetään suoraan, turvallisesti ja salattuna Sinulta Paypalille. Kaikkiin korttitapahtumiin lisätään kahden euron palvelumaksu. Maksusivu on englanniksi.

 

Palautusoikeus
- Kuluttajalla on tuotteelleen palautusoikeus, joka kestää 14 päivää postipaketin noutohetkestä. Tuote on palautettava viimeistään 14. päivää seuraavana arkipäivänä, eli jos 14. päivä on esimerkiksi lauantai, on tuote pistettävä postiin viimeistään maanantaina
- Postimyynnin palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja uudelleen myyntikelpoisia tuotteita.
- Palauttamisesta aiheutuneet kustannukset maksaa asiakas.
- Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä jolloin paketti on lunastettu tai noudettu postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä jolloin paketti postista lunastettu, esimerkiksi postin kuitin avulla.
- Tuotepalautukset aina alkuperäisessä paketissa huolella pakattuna ja tarvittaessa pehmustettuna sekä kuitin kopiolla varustettuna
- Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta.
- Puutteellisesti palautetut tai takuuhuoltoon lähetetyt tuotteet (katso ohjeet yllä) lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

 

TAKUU
- Kaikilla tuotteilla on toimivuustakuu, eli tuote toimii siinä vaiheessa kun asiakas sen saa käyttöönsä.
- Takuun piiriin eivät kuulu mahdollisissa  törmäyksissä, maahansyöksyissä tms. rikkoutuneet tuotteet tai osat. Radio-ohjattavia käytettäessä on aivan normaalia, että kulutuksen kohteena olevia osia täytyy uusia, joten takuu ei kata myöskään normaalia käytön aiheuttamaa kulumista.
- Rckauppa.fi vastaa vain itse antamastaan takuusta ja sanoudumme irti mahdollisista valmistajan antamista takuista
- Mikäli tuotteen valmistaja, maahantuoja tai valtuuttama huoltoliike tarjoaa tuotteelle takuun, rajoittuu Rckauppa.fi:n velvollisuus hoitaa tuotteen takuu aina kuluttajasuojalain 5. luvun yleisiin virhesäännöksiin.
- Kaikki takuupalautukset testataan ensin. Takuun edellytyksenä on tuotteen tai osan käyttäminen valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Rckauppa.fi voi vapautua takuuvastuusta, jos saatamme todennäköiseksi, että tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käytöstä tai muusta ostajan puolelta olevasta seikasta. Mikäli myöhemmin esimerkiksi valmistajan tai huoltoliikkeen toimesta havaitaan että tuote on rikkoutunut asiakkaan huolimattomuudesta, on meillä oikeus veloittaa korjauksesta aiheutuneet kulut.
- Takuu ei kata tuotteen virittämistä, tuotteen väärästä säilyttämisestä tai puhdistamisen laiminlyönnistä aiheutuvia vahinkoja, ukkosvaurioita, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaanlukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkoutumisia. Tuotteen virittämiseen luetaan mm. erilaisten tuotteen suorituskykyä nostavien laitteiden/lisävarusteiden käyttö, esim. väärän polttoaineen käyttö, tai muiden kuin valmistajan varaosien käyttäminen
- Mikäli tuote on rikkoutunut jonkun edellämainitun seikan vuoksi, tuote palautetaan asiakkaalle ja asiakkaalta veloitetaan kulloinkin voimassa olevat käsittelymaksut ja toimituskulut
- Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.
- Tuotteet on toimitettava takuuhuoltoon aina huolellisesti pakattuna ja pehmustettuna alkuperäisessä paketissa. Huolimattomasti pakattua ja mahdollisesti palautettaessa vaurioitunutta tuotetta ei voida ottaa takuun piiriin.
- Mikäli olet epävarma, onko kyseessä takuuasia, kannattaa ottaa yhteyttä meihin ennen palauttamista. Se onnistuu parhaiten sähköpostitse
- Aiheettomista palautuksista tai takuukorjauksista veloitamme kulut asiakkaalta normaalin hinnaston mukaan. Palautus tai takuukorjaus on aiheeton muun muassa jos tuote on ehja tai ei takuuehtojen piirissä. 
- Mahdolliset yhteensopivuusongelmat pitää ratkaista 14 päivän palautusajan/reklamaatioajan puitteissa ja kaupan purkuoikeus yhteensopivuusongelmien takia on rajoitettu samaan 14 päivään. Tämän jälkeen takuu ei kata tuotteiden (meiltä tai muualta ostettujen) välisiä yhteensopivuusongelmia, eikä kauppaa voi yhteensopivuusongelmien takia purkaa.

 

Takuusta RC-laitteissa:
Myös RC-laitteisiin pätee totuus, että mikään ei kestä ikuisesti ja jonkin aikaa kestäneen käytön jälkeen radio, vastaanotin, servo tai moottori voivat lopettaa toimintansa johtuen käyttöolosuhteista tai normaalista kulumisesta. Tällaiset tapaukset eivät kuulu takuun piiriin.
Kun haluat osan tai tuotteen takuun piirissä uusittavaksi, on tärkeää ettet ole avannut tai yrittänyt korjata osaa. Tämä koskee erityisesti moottoreita, radiolaitteita ja servoja. Takuu ei korvaa mitään kolmannelle osapuolelle (esineet, ihmiset, eläimet yms) syntyineitä vahinkoja.
Kaikki myymämme mallit ovat tuhansien tyytyväisten käyttäjien päivittäisessä käytössä ympäri maailmaa. Siksi se, ettet saa pienoismalliamme kulkemaan tai lentämään kuten haluat, ei välttämättä tarkoita että tuotteessa olisi vikaa.