Tuoteryhmät

Valmistajat

Checkout.fi

  • Banner

Toimitusehdot

Rckauppa.fi sopimusehdot

 

Rckauppa.fi myy tuotteitaan myös alle 18-vuotiaille kuluttajille huoltajan suostumuksella.

 

Tiivistelmä ehdoista:

1. Kaikki tuotteet ja hinnat löytyvät kotisivuiltamme www.rckauppa.fi.

2. Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.

3. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja kierrätysmaksut.

4. Maksutapoina ennakkomaksu tai postiennakko.

5. Toimitustapoina Postin ja Matkahuollon toimitustavat.

6. Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus, mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen.

7. Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten.

8. Kaikki takuukorjaukset ja palautukset tulee tehdä asiakaspalautuksena.

9. PALAUTUSOIKEUS KOSKEE VAIN KÄYTTÄMÄTTÖMIÄ TUOTTEITA.

 

Tarkemmat ehdot:

 

1. Tilaaminen

1.1 Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa: tilaajan nimi ja osoite, sähköpostiosoite, toimitusosoite, sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.

1.2 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin, jotka koskevat toimituksia. Voimassa olevat sopimusehdot löytyvät Rckauppa.fi:n kotisivulta www.rckauppa.fi.

1.3 Emme luovuta tietoja asiakkaistamme kolmansille osapuolille.

1.4 Mikäli tuote ei täytä asiakkaan odotuksia tuotepaketin sisällöstä, voidaan tuote palauttaa 14 päivän palautusoikeuden puitteissa takaisin. Huomioithan tällöin kohdan 5 Palautusehdot.

1.5 Rckauppa.fi ei ole vastuussa valmistajien sivustoilla olevista tiedoista.

2. Hinnat

2.1 Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja.

2.1.1 Postikulujen hinnoittelu - katso lisätietoa http://www.posti.fi/hinnat/. Ostoskori kertoo aina toimitustavan valitsemisen jälkeen toimituskulujen suuruuden.

2.2 Rckauppa pidättää oikeuden vaihtaa kuljetustavan edullisempaan. Koskee etenkin rahtikuljetuksia, joiden tapauksissa on maksuton toimitus.

2.3 Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät kotisivuillamme.

3. Toimitus

3.1 Toimitustavaksi voi valita joko postipaketin tai noudon myymälästä.

3.2 Rckauppa.fi:n kautta tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle keskimäärin 2-7 työpäivän käsittelyajalla. Tämän päälle tulee meistä riippumaton kuljetusaika (esim. Posti kuljettaa paketit yleensä 1-2 päivässä perille). Pyrimme ilmoittamaan, jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 7 päivää.

3.3 Jos kuluttaja haluaa perua tilauksen, peruminen tapahtuu sähköpostitse. Noutamatta jätetty tilaus ei ole tuotepalautus, jos siitä ei ole erikseen sovittu.

3.4 Tavaran kuljetuksen aikana Rckauppa.fi tai Posti on vastuussa vahingoittuneesta tai kadonneesta tuotteesta.

3.5 Lähetettäessä tuotteita takaisin esimerkiksi takuuhuoltoon tai tuotepalautuksena, muista säilyttää palautusasiakirjat ja postin kuittikopio/seurantanumero.

3.6 Noutotilaus tulee tehdä vähintään 24 tuntia etukäteen. Kiireellisissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä puhelimitse.

4 Maksuehdot

4.1 Ostaessasi meiltä voit valita kahdesta eri maksutavasta.

4.1.1 Tilisiirto

Pankki: Länsi-Suomen Osuuspankki

IBAN: FI 3157 0404 2004 5401

BIC: OKOYFIHH

Tämä on edullisin vaihtoehto. Rekisteröityämme maksun lähetämme tilaamasi tuotteet 2-7 työpäivän kuluttua.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa on tiedot suoritettavasta tilisiirrosta.

 

4.1.2 PayPal tai luottokortti

Voit maksaa käyttäen Visaa, Mastercardia tai PayPalia. Käytämme PayPalia käsitellessämme luottokortilla maksettuja ostoksia. Emme koskaan vastaanota tai tallenna tietoja asiakkaistamme luottokortilla maksettujen ostosten kautta. Kortin tiedot lähetetään suoraan, turvallisesti ja salattuna asiakkaalta PayPalille. Kaikkiin korttitapahtumiin lisätään kahden euron palvelumaksu. Maksusivu on englanniksi.

 

5. Palautusoikeus

5.1 Käsittelemme tuotepalautuksina sekä palautukset että takuuhuoltoon menevät tuotteet. Palautuksista on aina ilmoitettava etukäteen sähköpostitse ja liitteenä tulee toimittaa kuvia tuotteen/tuotteiden kunnosta, jolla ne todistetaan 5.2 kohdan mukaisiksi.

5.2 Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja uudelleen myyntikelpoisia tuotteita. Takuun alaisista tuotteista lisää kohdassa 6.

5.4 Palauttamisesta aiheutuneet kustannukset maksaa asiakas.

5.4 Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa paketin noutohetkestä. Tuote on palautettava viimeistään 14. päivää seuraavana arkipäivänä, eli jos 14. päivä on esimerkiksi lauantai, on tuote postitettava viimeistään maanantaina.

5.5 Noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin paketti on noudettu postista tai myymälästä. Myymäläostosten yhteydessä noutohetken ratkaisee kuitin päivämäärä. Asiakkaalla on velvollisuus todistaa päivä, jolloin paketti on noudettu postista (esimerkiksi postin kuitin avulla).

5.6 Tuotepalautukset tulee aina tehdä alkuperäisessä paketissa huolella pakattuna ja tarvittaessa pehmustettuna sekä kuitin kopiolla varustettuna.

5.7 Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta.

5.8 Puutteellisesti palautetut lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

 

6 Takuu

6.1 Kaikilla tuotteilla on toimivuustakuu, eli tuote toimii noutohetkellä.

6.2 Rckauppa.fi vastaa vain itse antamastaan takuusta ja sanoudumme irti mahdollisista valmistajan antamista takuista.

6.3 Mikäli tuotteen valmistaja, maahantuoja tai valtuuttama huoltoliike tarjoaa tuotteelle takuun, rajoittuu Rckauppa.fi:n velvollisuus hoitaa tuotteen takuu aina kuluttajasuojalain 5. luvun yleisiin virhesäännöksiin.

6.4 Kaikki takuupalautukset testataan ensin. Takuun edellytyksenä on tuotteen tai osan käyttäytyminen valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Rckauppa.fi voi vapautua takuuvastuusta, jos tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tuotteen vääränlaisesta käytöstä tai muusta asiakkaan puolelta olevasta seikasta. Mikäli myöhemmin esimerkiksi valmistajan tai huoltoliikkeen toimesta havaitaan, että tuote on rikkoutunut asiakkaan huolimattomuudesta, on meillä oikeus veloittaa korjauksesta aiheutuneet kulut.

6.5 Takuu ei kata

6.5.1 Takuun piiriin eivät kuulu mahdollisissa törmäyksissä rikkoutuneet tuotteet tai niiden osat. Radio-ohjattavia käytettäessä on normaalia, että kulutuksen kohteena olevia osia täytyy uusia, joten takuu ei kata normaalista käytöstä aiheutuvaa kulumista.

6.5.2 Takuu ei kata tuotteen virittämistä, tuotteen vääränlaisesta säilyttämisestä tai puhdistamisen laiminlyönnistä aiheutuvia vahinkoja, ukkosvaurioita, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkoutumisia. Tuotteen virittämiseen luetaan muun muassa erilaisten tuotteen suorituskykyä nostavien laitteiden/lisävarusteiden käyttö, esimerkiksi väärän polttoaineen käyttö, tai muiden kuin valmistajan varaosien käyttäminen.

6.5.3 Mikäli tuote on rikkoutunut jonkun edellä mainitun seikan vuoksi, tuote palautetaan asiakkaalle ja asiakkaalta veloitetaan kulloinkin voimassa olevat käsittelymaksut ja toimituskulut.

6.6 Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa siitä hetkestä, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

6.7 Mahdolliset yhteensopivuusongelmat pitää ratkaista 14 päivän palautusajan/reklamaatioajan puitteissa ja kaupan purkuoikeus yhteensopivuusongelmien takia on rajoitettu samaan 14 päivään. Tämän jälkeen takuu ei kata tuotteiden (meiltä tai muualta ostettujen) välisiä yhteensopivuusongelmia, eikä kauppaa voi yhteensopivuusongelmien takia purkaa.

6.8 Tuotteiden lähettäminen takuuhuoltoon tai -palautuksena

6.8.1 Käsittelemme takuuasiat palautuksina, joten luethan myös palautusohjeet kohdasta 5.

6.8.2 Tuotteet on toimitettava takuuhuoltoon aina huolellisesti pakattuna ja pehmustettuna alkuperäisessä paketissa. Huolimattomasti pakattua ja mahdollisesti palautettaessa vaurioitunutta tuotetta ei voida ottaa takuun piiriin.

6.8.3 Aiheettomista palautuksista tai takuukorjauksista veloitamme kulut asiakkaalta normaalin hinnaston mukaan. Palautus tai takuukorjaus on aiheeton muun muassa, jos tuote on ehjä tai ei takuuehtojen piirissä.

6.9 Takuusta RC-laitteissa

6.9.1 Myös RC-laitteisiin pätee totuus, että mikään ei kestä ikuisesti ja jonkin aikaa kestäneen käytön jälkeen radio, vastaanotin, servo tai moottori voivat lopettaa toimintansa johtuen käyttöolosuhteista tai normaalista kulumisesta. Tällaiset tapaukset eivät kuulu takuun piiriin.

6.9.2 Kun haluat osan tai tuotteen takuun piirissä uusittavaksi, on tärkeää, ettet ole avannut tai yrittänyt korjata osaa. Tämä koskee erityisesti moottoreita, radiolaitteita ja servoja. Takuu ei korvaa mitään kolmannelle osapuolelle (esineet, ihmiset, eläimet yms) syntyneitä vahinkoja.