Traxxas Bandit XL-5 Buggy 2.4G Radiolla RTR Näytä suurempana

Traxxas Bandit XL-5 Buggy 2.4G Radiolla RTR

TRX24054-1

Uusi tuote

Ready-To-Race® takavetoisten buggyjen ykkönen nyt vedenkestävänä!

Tiedot

Tuotteella voi olla normaalia pidempi toimitusaika

259,00 € sis. alv

Tiedot

Ready-To-Race® takavetoisten buggyjen ykkönen nyt vedenkestävänä!

Vedenkestävä elektroniikka takaa ajonautinnon säässä kuin säässä; vedessä, mudassa ja lumessa! 
Huippunopeus jopa +55 km/h
Titan® 12-kierroksen moottori 
Vedenkestävä nopeudensäädin XL-5 
Traxxasin korkeanvirran liittimet

 
Traxxas Bandit™ uudistaa buggy-ajokokemusta olemalla täysin omaa luokkaansa muihin buggy-autoihin verrattuna. Bandit tarjoaa hurjimman mahdollisen ajokokemuksen, joka tekee autosta varmasti yhden RC-autoilusuosikeistasi. Banditin kevyt runko on varustettuna voimakkaalla Titan® 12-kierroksen moottorilla ja korkean virran XL-5 –nopeudensäätimellä, joka välittää salamannopean kiihtyvyyden ja uskomattoman, jopa +55km/h huippunopeuden. Bandit sisältää uusinta tekniikkaa, sisältäen mm. Revo®-Spec Torque-Control™ -kytkimen ja Alias™ laadukkaat 2,2" kisarenkaat. Taka- ja eturenkaiden kuviot yhdistettynä laadukkaaseen kumiseokseen tarjoavat loistavan pidon ja ohjattavuuden off-road –ajossa. Kromatut 2,2" tuuman Tracer™ -vanteet mahdollistavat laajan rengasskaalan, sisältäen mm. Traxxasin Anaconda 2.2" katukumit.


Traxxasin hieno vedenkestävä elektroniikka vie Banditin läpi lätäköiden, mudan ja pöllyävän lumen. Ajoympäristösi rajoittuu vain mielikuvitukseesi! Banditin kuuluisa kestävyys jättää kaikki muut taakseen. Se on rakennettu tunnetulla Traxxasin laadulla, joka minimoi korjauspöydällä vietetyn ajan ja mahdollistaa hauskanpidon ilman katkoja. Autoasi persoonallisemmaksi tekevät tarvikkeet ja varaosat mahdollistavat auton virittelyn itsellesi sopivaksi.


Sinetöity elektroniikka venyttää ajamisen rajoja
Traxxas esitteli sinetöidyn, vedenkestävän elektroniikan ensimmäistä kertaa E-Maxxissa, joka antoi mahdollisuuden ajaa missä tahansa, maastosta tai sääolosuhteista riippumatta. Nykyään myös Traxxasin Bandit on täysin ajovalmiina varustettu samalla vedenkestävällä tekniikalla. Uusi elektroninen nopeudensäädin XL-5 on vastaanottimen tavoin sinetöity vedeltä suojaan, mikä mahdollistaa ajamisen ennennäkemättömissä paikoissa. Märät ja mutaiset radat eivät ole Banditille ongelma!

 

Voimanlähteet
Mitä nopeampi auto, sitä hauskempi ajokokemus! Banditin suorituskyky on lähtöisin sarjasta osia, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä parhaan mahdollisen suorituskyvyn ulosmittaamiseksi. The Titan® 12T 550 –moottori takaa rajun väännön ilman huoltomurheita tai suorituskyvyn laskua. Titanin sisäänrakennettu tuuletin puhaltaa viileää ilmaa moottorin läpi pitäen lämpötilan alhaalla. Ilmavirta ohjataan moottorin kuoressa olevien jäähdytysreikien lävitse. Viileämpänä toimiva moottori tarkoittaa kovempaa vauhtia, pidempää ajoaikaa ja parempaa moottorin kestävyyttä.


Vedenkestävä elektroninen nopeudensäädin XL-5 mahdollistaa Titan 12:n virranhallinnan, ¬ EZ-Set® -ohjelmoinnin ja sulavan kontrollin. Nopeudensäädin tarjoaa kolme mahdollista profiilia, ylivirtasuojan, kultapäällysteiset liittimet sekä erittäin matalan vastuksen, jotka kaikki ovat ominaisuuksia, joita yleensä saat vain erikoisvalmisteisten säätimien kautta. XL-5 on ensimmäinen nopeudensäädin, joka sisältää Traxxasin Training Mode™ -harjoittelutilan, joka rajoittaa täyden kaasun 50%  teholle. Tämä mahdollistaa nuorten tai uusien ajajien turvallisen ajoharjoittelun ennen täyden suorituskyvyn avaamista. Juuri siksi Bandit on täydellinen auto minkä ikäisille tai tasoisille kuskeille tahansa.

 

Huippusuorituskyvyn metsästys vaatii myös laadukkaat liittimet. Koska nykypäivän akut varastoivat yhä enemmän ja enemmän virtaa, perinteisistä liittimistä on tullut suorituskykyä haittaava pullonkaula. Uusi Traxxasin korkeanvirran liitin avaa ovet rajoittamattomalle virransyötölle!


Suunniteltu menestymään
Bandit sisältää menestyksekkäitä teknisiä ratkaisuja, kuten kehittynyt Revo-Spec Torque-Control –kytkin. Patentoitu design mahdollistaa tarkan säätämisen ja tarjoaa sujuvan pidon hallinnan. Kestävä hiilikuiturunko on suunnitelty kestämään kovaa käyttöä ja se luo mahdollisimman matalan painopisteen, joka helpottaa auton hallintaa. Ohjausservo on asennettu paikalleen tavalla, joka säilyttää Banditin matalan designin. Bandit tarjoaa loistavan vakauden ja kääntyvyyden muunmuassa jousituksensa ansiosta. Voimaa renkaille siirtää 3-rattainen vaihdelaatikko, joka on varusteltu kuulalaakeroinneilla ja pehmeästi pyörivillä vetoakseleilla. Näiden lisäksi tehdasasennettu voimansiirto muodostuu vahvoista teräksisistä rattaista, joita ei tarvitse ikinä säätää!

Bandit on 100% ajovalmis suoraan paketista, sisältäen TQ™ 2-kanavaisen radiolaitteiston, vedenkestävän  XL-5 –nopeudensäätimen ja Titan 12T –moottorin. Sinun tarvitsee vain ottaa Bandit ulos laatikosta, ladata akku ja ajaa! Tämänkaltainen suorituskyky, innovatiivisuus ja laatu ajovalmiissa paketissa voi olla lähtöisin vain Traxxasilta. Vauhti, kestävyys ja upea ulkonäkö nostaa Banditin tavallisten buggyjen yläpuolelle. Traxxasin edistyksellinen ajattelutapa ja olennaisiin asioihin keskittyvä lähestyminen tuo rc-sijoituksellesi parhaan mahdollisen tuoton.

Omistajana sinun ei tarvitse nähdä paljon vaivaa, koska Banditin kestävyys ja huoltovapaus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tiellä ja sen ulkopuolella, radalla tai takapihallasi, uusi Bandit on buggy suunniteltuna autoilijalle, joka haluaa kokea maksimaalisen nopeuden ja ennenkokemattoman hauskuuden.


BANDIT  (#2405) pähkinänkuoressa
• Vedenkestävä elektroniikka joka sään ympärivuotiseen ajoon.
• Uusi vedenkestävä vastaanotinkotelo ja 2216 4-kanavainen vastaanotin
• Titan® 12-kierroksen 550 moottori
• Vedenkestävä elektroninen nopeudensäädin XL-5
• Kestävät osat
• Prographix® valmiiksi maalattu ja leikattu kori
• Revo®-Spec Torque-Control™ -kytkin
• Alias™ valmiiksi vanteille liimatut etu- ja takarenkaat omilla kuvioinneillaan
• Jauhepäällysteinen jousitus
• Mukana vaihtoehtoinen 31-hampainen moottorin ratas.
• Helppo takaspoilerin kiinnitys

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Traxxas Bandit XL-5 Buggy 2.4G Radiolla RTR

Traxxas Bandit XL-5 Buggy 2.4G Radiolla RTR

Ready-To-Race® takavetoisten buggyjen ykkönen nyt vedenkestävänä!