Traxxas 1/16 E-Revo VXL 4WD RTR TQi TSM

TRX71076-3

Uusi tuote

Now in 1/16 Scale & with Traxxas Stability Management!

Tiedot

Tuotteella voi olla normaalia pidempi toimitusaika

439,00 € sis. alv

TiedotHuippunopeus +45 km/h suoraan laatikosta, lisäakulla jopa 80 km/h!

TQ 2.4GHz radiolaitteisto
Voimakas harjaton Velineon 380 -moottori ja VXL-3m -nopeudensäädin
Täysin ajovalmis, Traxxasin NiMh-akku sisältyy pakettiin

Traxxasilta on totuttu näkemään tehokkaita, innovatiivisia ja suorituskykyisiä ratkaisuja. Nyt kaikki Traxxas-brändin tutut ominaisuudet ovat saatavilla lopultakin myös 1/16-kokoluokassa harjattoman E-revon myötä. Vain 35,5 cm pitkänä E-Revo on noin puolet 1/10-koon E-Revon koosta, mutta sitä ei silti pidä kutsua ”miniksi”. Kyseessä on uusi RC-autoilun luokka, johon yksikään pikkuauto ei pysty vastaamaan. Tehtaalla viimeistellyn kuoren alta löydät kahdeksankertaisen National Champion –mestarin Traxxas Revo®:n jousituksen, voimakkaan harjattoman Velineon-moottorin ja kaikki odotukset ylittävän E-Revon!

Traxxasin tunnettua designia
Yksikään yksityiskohta ei jää huomaamatta, kun suunnitellaan Traxxasin kestäviä, kilpailukykyisiä ja mielenkiintoisia 1/16 –autoja täysimittaiseen rc-hauskanpitoon. 1/16 E-Revo VXL on rakennettu Revon ja E-Revon menestyksekkäälle pohjalle. Revon F1-autoista inspiraation saanut, kekseliäs ja täydellisen suunnittelun perikuvaksi muodostunut jousitus on skaalattu 1/16-kokoon onnistuneesti kaikkine ominaisuuksineen. Loistava teknologia tarjoaa suorituskyvyn, joka on alansa ehdotonta eliittiä. Jousitus ja elektroniikka on täysin integroitu pohjalevyyn, joka teki ensiesiintymisensä E-Revossa. Yhdestä palasta valettu pohjalevy tasapainottaa voiman, painon, käytettävyyden, ulkonäön ja suorituskyvyn tavalla, joka ei todellakaan sovi mihinkään perinteiseen pikkuautomuottiin. 1/16-koossa se on entistä kovempi saavutus, joka voi olla peräisin vain Traxxasilta!


Riittävästi nopeutta
Osasta pienemmän skaalan autoista sanotaan, että ne ovat ”pikkuautoiksi nopeita”. Tämä ei riitä Traxxasille, vaan 1/16 E-revo VXL on rehellisesti nopea, vertaa sitä mihin tahansa. Mukana tuleva 6-kennoinen NiMH-akku siivittää E-revon jo yli 45 km tuntivauhtiin ja lisäämällä toisen samanlaisen akun sarjaan kytkettynä, saat E-revon kiitämään yli 80 kilometriä tunnissa! Tämä tekee E-revo VXL:stä monin kerroin nopeamman kuin mistään muusta saman skaalan autosta ja se kestää tasapäisesti vertailun myös Traxxasin isompiin malleihin!


Harjaton Velineon-laitteisto
Uusi, huippulaadukas VXL-3m -nopeudensäätimen ja Velineon 380 -moottorin yhdistelmä edustaa harjattoman teknologian kärkeä. Nopeudensäädin on täysin valmis myös LiPo-akkujen käyttöön. Voit käyttää VXL-3m -nopeudensäätmen kanssa 2-3 -kennon LiPoja tai 6-12 -kennon NiMh -akkuja. Vaikka nämä yhdistelmät mahdollistavat uskomattoman suuren tehon ulosmittaamisen autostasi, säätimestä löytyy myös harjoitteluasetus, jonka valitsemalla saat kaasulle vain 50% sen maksimitehosta.

E-Revo VXL -mallin moottori on omassa skaalassaan poikkeuksellisen suuri, 380-kokoinen Velineon -moottori on rakennettu samojen perusominaisuuksien varaan kuin Traxxasin 1/10-luokan VXL-mallien Velineon 3500 -moottori ja se siivittää autosi uskomattomaan lentoon!


Huipputarkka 2.4GHz radiolaitteisto
TQi 2.4GHz radiolaitteilla sinun ei tarvitse kuin lyödä virta päälle päästäksesi ajamaan. Kun huolehdittavana ei ole kanavia tai taajuuksia, voit keskittyä vain hauskanpitoon. Ergonominen muotoilu tekee ajamisesta mukavampaa ja sulavat muodot sekä sisäänrakennettu antenni tekevät lähettimestä vähemmän vahinkoherkän.


Vedenkestävä elektroniikka ei tunne rajoja
Traxxasin tavaramerkiksi muodostunut täysin vedenkestävä elektroniikka mahdollistaa ajamisen läpi veden, mudan ja lumen, kun heikommat autot pysyvät tallissa. Patentoitu Traxxasin tiivis vastaanotinkotelo pitää sisällään Traxxas 2.4GHz -vastaottimen ja mahdollistaa myös muiden vastaanotinten käytön ilman että vedenkestävyys katoaa. Uusi VXL-3m elektroninen nopeudensäädin ja voimakas digitaalinen mikroservo ovat sinetöityinä runkoon, joka antaa sinulle mahdollisuuden ajaa huoletta paikoissa, joihin muut eivät pääse.
 
100% ajovalmis!
1/16 E-Revo VXL on täysin koottu ja varustettuna TQ –radiosysteemillä, Velineonin harjattomalla moottorilla ja nopeudensäätimellä, maalatulla ja tarroitetulla korilla, valmiiksi liimatuilla renkailla ja tarkoilla ohjeilla. Traxxasin Power Cell NiMH a-kku ja laturi ovat myös paketissa, mikä tekee E-Revosta oikeasti ajovalmiin. Nimenomaan Traxxasin ajoneuvojen kovaan virrantarpeeseen suunniteltu Power Cell –akku tarjoaa kestävän muotoilun, 16-levyiset johdot ja Traxxasin High-Current –liittimen sujuvaan virransyöttöön.


1/16 E-REVO VXL PÄHKINÄNKUORESSA 

    TQi 2.4GHz vastaanotin ja lähetin
    Täysin ajovalmis, paketti sisältää 6-kennoisen NiMH-akun ja laturin
    +45 km/h vakioakulla
    80 km/h lisäakun kanssa
    Revo-jousitus maksimoimaan iskunvaimennuksen ja hallittavuuden
    Jatkuva neliveto
    Velineon® 380 harjaton moottori – luokkansa suurin
    Vedenkestävä elektroniikka
    Torque-control™ -liukukytkin
    Sinetöidyt tasauspyörästöt
    Foamitäytteiset joka kelin renkaat
    Kumitiivisteiset kuulalaakerit

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Traxxas 1/16 E-Revo VXL 4WD RTR TQi TSM

Traxxas 1/16 E-Revo VXL 4WD RTR TQi TSM

Now in 1/16 Scale & with Traxxas Stability Management!