Polttoaineet / Nitrometaani

Valmistajat

Checkout.fi

  • Banner

Alennettu hinta!

-20%

Byron Aero Gen2 Traditional 10% nitropolttoaine Näytä suurempana

Byron Aero Gen2 Traditional 10% nitropolttoaine

B-3130133

Uusi tuote

Byron Fuels

Tuotetta ei ole varastossa

23,20 € sis. alv

29,00 € sis. alv

Tiedot

Byron Aero GEN2 Traditional 10% nitropolttoaine, 20% öljyä. Kannun tilavuus yksi gallona, eli vajaa neljä litraa.

Yleisesti 16% öljypitoisuus riittää loistavasti pitämään moottorin käytön sulavana ja kulumisen mahdollisimman pienenä. Byron Traditional -polttoaineet on suunniteltu niille, jotka ovat kuitenkin tottuneet käyttämään suurempia öljypitoisuuksia polttoaineissaan. Byron Traditional sisältää 20% öljyä.

Huippuvaativaan käytöön?suunniteltu lennokkipolttoaine. Byronin uutta GEN2 polttoainetta jossa parannetut raaka-aineet ja näin ollen mm. parantunut voitelu. Byron Originals on suunnitellut ainutlaatuisen ja vallankumouksellisen voitelun, joka yhdistää huomattavasti lisääntyneen virtauksen ja kalvovahvuudet, jotka parantavat suorituskykyä ja lisäävät voiteluominaisuuksia. Uuden Byron Gen2 voitelutavat sallivat paremman ja laajemman tehonottokäyrän lisäämällä virtauksia ja lisäämällä öljyjen prosenttiosuuksia - eikä vähentämällä voitelukykyä. Tuloksena on moottorin suorituskyky ja suoja, josta olet aikaisemmin vain haaveillut. Parempi virtaus ja kalvojen vahvuudet vahvistaa kykyä pitää moottorin viileämpänä. Matalampi lämpötila tuottaa laajemman ja vähemmän kriittisen säätämisen. Parempi virtaus mahdollistaa laihemmalla ajamisen, mik? tarkoittaa pidempää tankkausväliä. Polttoaine on värjätty punertavaksi joka helpottaa tankkaamista.

Ominaisuudet lyhyesti:

  • Laihemmalla toimiessa saat pidemmän ajoajan

  • Johdonmukainen jäähdytys

  • Helpompi käytössä, vähemmän säätämistä

  • Parannettu virtaus

  • Korkean paineen kalvon voimakkuus jättää moottorille paremman voitelun seuraavaan ajoon ja takaa vähemmän moottorin kulumista kuin voisi odottaa rasvaiselta, korkea öljypitoisuuden omaavalta urheilupolttoaineelta!

  • Tyhjiöpakatussa pullossa polttoaine pysyy tuoreena eikä siihen pääse epäpuhtauksia tai kosteutta, kunnes olet valmis käyttämään sitä!

HUOM!! RC-polttoaineet sisältävät metanolia, nitrometaania ja öljyjä, jotka yhdisteenä ovat myrkyllisiä. Polttoaine aiheuttaa nieltynä välittömän terveydellisen vaaran ja imeytyneenä saattaa aiheuttaa kuoleman, tai pitkäaikaisen terveydellisen haitan. Polttoaineen ihokosketusta on syytä välttää, sillä aine saattaa myös jossain määrin imeytyä ihon kautta aiheuttaen terveydellistä haittaa, tai ärsytystä. Mikäli ainetta on nielty tulee välittömästi hankkiutua ensiapuun!

Huom! Maksutavaksi ei käy postiennakko, vaan tilaus on tehtävä ennakkomaksulla. Toimitus kuriiripalveluna tai noutona, kuriiripalvelua käyttäessä toimitus vie 2-4 päivää.

Esim. Jos saamme tilauksen maanantaina illalla, soitamme noudon(ADR/VAK -kuljetus täytyy erikseen tilata) tiistaina ja tilaus noudetaan meiltä keskiviikkona, jolloin toimitus on sitä seuraavana päivänä, eli torstaina. Toimituksen ajankohta ilmoitetaan sinulle tilauksen vahvistuksen yhteydessä ja toimitus tapahtuu päivällä toimitusosoitteeseen. Vastaanottamassa pitää olla jonkun kuittaamassa tilaus.

13 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: