Hong Nor X3 Sabre Pro 2.0 1/8 Competition Buggy Kit

HN-X3-PRO

Uusi tuote

Hong Norin X3 Sabre on suunniteltu entistä huolellisemmin parhaan mahdollisen ohjattavuuden ja voimansiirron takaamiseksi.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

490,00 € sis. alv

Tiedot

 

Hong Norin X3 Sabre on suunniteltu entistä huolellisemmin parhaan mahdollisen ohjattavuuden ja voimansiirron takaamiseksi. Vastaanotinkotelon ja moottorin sijoittelu on tehty uusiksi tasapainon parantamiseksi. Vahvat 5mm iskaritornit on suunniteltu mahdollisimman kestäviksi, samalla ylimääräisen painon minimoiden. 7075-T6 -pohjalevy on vahva, mutta kevyt ja se on viimeistelty ultrakevyillä vanteilla, ison downforcen siivellä ja uusiksi suunnitellulla rungolla. X3 ei ainoastaan näytä nopealta vaan se on nopea!

 


2.0-päivitykset: Vakiopaketin lisäksi 2.0-päivitys sisältää päivitettyjä osia, jotka pidentävät rungon käyttöikää ja kestävyyttä. Komposiittiosat ovat tukevia ja joustavia ja päivitetyt diffikotelot – edessä, keskellä ja takana – on rakennettu kestämään paremmin silikoniöljyjen kuumentumista.

 

7075-T6 -alusta: Uusi alusta on kehitetty uusimpien, korkeiden vaatimusten mukaisesti. Alusta on suunniteltu pitämään auto hyvässä vauhdissa isojenkin hyppyjen jälkeen ja samalla vähentämään alustan kulumista buggyn takaosassa. Myös painon vähentäminen on pidetty mielessä ja alusta on tarkkaan suunniteltu minimaalisen painoiseksi mutta silti riittävän vahvaksi ja toimivaksi.

 

Caster-kulma: Caster-säädöt X3:ssa on helppo tehdä eteen ja taakse. Keskiöt on asetettu 12 asteeseen ja olka-akselit 10 asteeseen, mikä tekee yhteensä 22 astetta. Pidikkeitä voidaan säätää caster-kulman asettamiseksi 20 ja 24 asteen välillä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden löytää sopivan tasapainon ohjauksen ja kaasun kanssa läpi mutkien. Autosi säätömahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

 

Iskunvaimennus edessä: Hong Norin eturipustukset on rakennettu kestämään. Normaalisti pitkät camber-linkit ja tukivarret ottavat helposti osumia kivistä, törmäyksistä ja isoista hypyistä. Sabressa etupään osat on suojattu pitämään keula kasassa kisa toisensa jälkeen. Vetoakselit on kiinnitetty 13x20mm ja 8x14mm laakereihin, jotka pitävät voimansiirron sujuvana. 16 mm iskarit tekevät jousituksesta reaktiivisen ja neljämilliset vahvat liitinpinnit selviävät isommistakin hypyistä ja röykkyytyksestä. Kaikki osat iskaritorneja ja rattaita myöten on suunniteltu mahdollisimman keveiksi.
Iskunvaimennus takana: Kuten eturipustuksissakin, perän tukivarret ja camber-linkit ovat vahvaa suunnittelua. Etupään tapaan perässäkin on kunnon laakeroinnit mahdollistamaan tasaisen rullauksen.

 

Tasauspyörästöt: Tasauspyörästöt edessä, takana ja keskellä on suunniteltu hallitsemaan voimakkaiden moottoreiden jakama uskomaton teho. Nämä tiivistetyt diffit vähentävät kitkaa ja pitävät öljyt paikallaan. Diffit on varustettu 8x16mm laakeroinnilla. Diffikotelo on pienikokoinen, mutta sisältää riittävästi öljyä pysyäkseen suorituskykyisenä pitkässäkin ajosuorituksessa. Vahvistetut, teräksiset rattaat kestävät kulutusta pitkään, kuten vahva 41-hampainen päärataskin.

 

Jarrut: Sabren lasikuitua ja terästä yhdistävät jarrut pysäyttävät auton kovastakin vauhdista tehokkaasti. Taaempi jarrulevy on pienempi kuin etulevy, mikä mahdollistaa moottorin sijoittelun lähemmäs keskilinjaa alustan tasapainottamiseksi. Kaikki jarrujenkin designissa on suunniteltu myös mahdollisimman matalaa painopistetä ajatellen. Jarrut ja pääratas on suojattu polttoaineelta, jotta jarrut eivät heikkenisi tankkauksen yhteydessä.

 

V2 16mm iskarit: Hong Norin iskarit ovat aina olleet parhaiden markkinoilla olevien joukossa ja nyt on astuttu askel eteenpäin V2:n myötä. Sulava toiminta, tiukat o-rengassinetit, 3,5mm iskarivarret ja kestävät iskarin rungot tekevät kokonaisuudesta todella kilpailukykyisen. Öljytäytteiset iskarit varmistavat parhaan iskunvaimennuksen ja osien mahdollisimman vähäisen kulumisen.
Polttoainetankki: X3 Sabren polttoaineletkujen klipsit on integroitu polttoainetankkiin, mikä vähentää säätämistä letkujen paikan suhteen. Tankki on kiinnitetty runkoon klipseillä, joiden avulla tankki on helppo irrroittaa puhdistusta varten ja asettaa sen jälkeen takaisin paikalleen.

 


Ominaisuuksia mm:
Paketin mukana tulee kaksi settiä kallistuksenvakaajia sekä eteen että taakse
Säädettävät vanttiruuvit ja kevennetyt camber-linkit
Täydellinen laakerisetti
Kaksiosainen ilmanputsari
Komposiittiset kiveniskusuojat
Laadukkaan downforcen antava siipi
Kevyet vanteet ja renkaat
Kovakromattu pakoputki
Kevyt vauhtipyörä ja alumiininen kytkin
Helposti irroitettava 125cc polttoainetankki, integroidut letkuklipsit ja polttoainesuodatin
Kevyet kuitujarrut edessä ja takana
Kevyet ja sulavasti toimivat tasauspyörästöt edessä, takana ja keskellä
5mm alumiiniset iskaritornit edessä ja takana
Uudelleen suunniteltu ackerman-ohjaussysteemi
Kestävät tukivarret ja camberlinkit
Järeät V2-iskarit, kaksi jousisettiä
3mm kevennetty runko uppokantaruuveilla
Komposiittinen vastarikotelo

 

 

 

2.0-päivitys sisältää:
Vahvemmat tukivarret
Vaihdelaatikossa alumiiniset laakeripesät
Uusi etupuskuridesign
Kolme diffikoteloa
Vahvempi aurauskulma
7075-T6 alumiininen kulutuspala pohjalevyssä
Alumiininen takajäykistimen kiinnike

 

Teknisiä tietoja:
Auton tyyppi: 4WD nitrobuggy
Kokoluokka: 1/8
Pituus: 20.28" (515mm)
Leveys: 12.1" (307mm)
Korkeus: 7.4" (188mm)
Akseliväli: 20.28" (515mm)
Paino: 7.27 lbs (2721g)
Runko: 7075-T6 3mm alumiininen pohjalevy
Kit/RTR: Kit

 

Tarvitset vielä:
Radio/Vastaanotin
Nitropolttoaine
Polttoainepullo
Hehkutulppa
Vastaanotinakku
.21 moottori
Servot (2 kpl)
Starttiboksi
AA-paristot

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Hong Nor X3 Sabre Pro 2.0 1/8 Competition Buggy Kit

Hong Nor X3 Sabre Pro 2.0 1/8 Competition Buggy Kit

Hong Norin X3 Sabre on suunniteltu entistä huolellisemmin parhaan mahdollisen ohjattavuuden ja voimansiirron takaamiseksi.