Rc-Sähköautot

Valmistajat

Checkout.fi

  • Banner

Traxxas Stampede XL-5 RTR 2,4gHz radiolla Näytä suurempana

Traxxas Stampede XL-5 RTR 2,4gHz radiolla

TRX36054-1

Uusi tuote

Traxxas

Murskaava vääntö – sekä nyt myös vedenkestävä!

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

289,00 € sis. alv

Tiedot

Murskaava vääntö – sekä nyt myös vedenkestävä!
Stampede on RTR auto eli valmiiksi koottu, tässä versiossa myös 1 x 7-kennoista Nimh ajo-akkua ja laturia mukana. Lisäksi tarvitset vain lähetimeen 8kpl AA-paristoja.


Mukana myös rckauppa.fi:n oma suomenkielinen ohjekirja Traxxas-autoille!


- Vedenkestävä elektroniikka mahdollistaa ajamisen säässä kuin säässä, vedessä, mudassa ja lumella!
- Titan® 12-Turn 550 -moottori
- +45km/h!
- Voimakas XL-5 vedenkestävä elektroninen nopeudensäädin
- Nyt varustettuna Traxxasin korkeavirtaliittimillä


Myyntimenestykseen yltänyt Stampede oli ensimmäinen todellisen suorituskyvyn monsteri ja sen saavutukset ovat tehneet Stampeden nimen synonyymiksi monsteriautoilla ajamisen ilolle. Nyt, Stampedella on uusi kuuma ulkonäkö, innovatiiviset ominaisuudet, ja tietysti lisää voimaa, mikä vie hauskuuden vielä pidemmälle. Kun yhdistetään kasvanut hevosvoimamäärä korkeaan maavaraan, ultrakestävään jousitukseen, vedenkestävään elektroniikkaan ja helppoon käytettävyyteen, Stampedesta tulee helposti suosikkisi kaikenlaiseen monstereilla tapahtuvaan toimintaan.

 

Stampedelta ei varmasti lopu voima kesken! Autojen murskaus, hypyt ja keuliminen ei koskaan ole ollut näin hauskaa. Mikään muu monsteri ei tarjoa Stampeden uniikkia tyyliä, mahdollisuuksia ja kestävyyttä. Mitä voimaan tulee, Titan 12-turn 550 modifioitu moottori ja kisaan tarkoitettu Magnum 272™ vaihteisto kiidättävät Stampeden yli 45 km/h -nopeuksiin (7-kennoisella akulla ja mukana tulevalla vaihtoehtoisella 23-hampaisella pinionrattaalla. 40 km/h 6-kennoisella akulla ja vakiopinionnilla). Titan 12T:n integroitu jäähdytystuuletin puhaltaa ilmaa moottorin läpi, pitäen sen viileänä. Ilmavirtaus ohjataan moottorinpeitteessä olevien jäähdytyskanavien läpi. Viileämpänä käyvä moottori mahdollistaa suuremman nopeuden, pidemmän ajoajan sekä parantaa moottorin kestävyyttä.

 

Magnum 272 -vaihteisto on täysin sinetöity ja on varustettu tehokkailla ja kestävillä kuulalaakereilla sekä kehittyneellä Revo®-Spec Torque-Control™ -kytkimellä. Revo-spec Talon™ 2.8" -renkaat antavat varman pidon alustasta riippumatta. Aggressiiviset Talon-renkaat on esiliimattu ja asennettu 2.8" All-Star™ kromatuille vanteille. Renkaissa on suorituskykyä parantavat vaahtomuovilisäykset, jotka takaavat vakauden millä tahansa alustalla.


Sinetöity elektroniikka lisää ajamisen hauskuutta
Traxxas järisytti julkaisemalla E-Maxxissa vedenkestävän, suljetun elektroniikan, joka antoi mahdollisuuden ajaa missä haluat, läpi veden, mudan, lumen ja muiden märkien olosuhteiden, jotka eivät ennen olleet mahdollisia. Nyt Traxxas Stampede on valmis ajoon, varustettuna tällä vedenkestävällä teknologialla. uusi XL-5 elektroninen nopeudensäädin ja minivastaanotin on sinetöity koria vasten, mikä mahdollistaa ajamisen paikoissa, joita et kuvitellutkaan mahdollisiksi. Märät, mutaiset radat eivät ole ongelma Stampedelle!

 

Valjastaakseen 12T -moottorin voiman, Traxxas otti käyttöön suorituskykyisen, vedenkestävän XL-5 ESC:n. Sujuvalla, korkeafrekvenssisellä toiminnallaan ja voimanjakokapasiteetillan XL-5 tekee Stampedesta juuri niin nopean miltä se näyttääkin. EZ-Set yhden napin setup tekee profiilien säätämisen ja vaihtamisen helpoksi. Traxxasin Training Mode™ -profiili vähentää moottorista saatavan voiman puoleen jättäen jarruille silti täyden tehon. Se on ensimmäinen tämäntapainen säädin josta on mahdollisuus ottaa ulos vain 50% teho. Training Mode on suunniteltu nuorille tai ensimmäistä kertaa ajaville kuskeille, jotka haluavat oppia perusasiat ennen täyden Titan 12T -moottorista saatavan voiman vapauttamista.  Tämä tekee Stampeden täydelliseksi melkein minkätasoiselle ja -ikäiselle ajajalle tahansa.


Stampede toimitetaan täynnä innovatiivisia ratkaisuja, kuten hiilikuitualusta, joka tarjoaa optimaalisen jäykkyyden ja maavaran. Akun irroittaminen on tehty helpoksi nopeasti toimivalla akun pidikesalvalla. Kaiken lisäksi, tehtaalla asennettu tasauspyörästö ei tarvitse säätöä! Ota vain Stampede laatikosta, lataa akku ja pidä hauskaa! Jos etsit jokapaikan autoa joka on täydellinen kaikenlaisiin monsteritemppuihin,  Stampede on kaikki mitä tarvitset. Stampedea on saatavilla mustana, punaisena, metallinvärisenä tai sinisenä. Traxxass ProGraphix -korit ovat tunnettuja ulkonäöstään ja kestävyydestään, ja ne on suunniteltu Traxxasin RTR -autoja varten. Englanninkielinen ohjekirja.


Ominaisuudet
- Vedenkestävä elektroniikka mahdollistaa ajon säässä kuin säässä
- Uusi vedenpitävä lähettimen laatikko ja 2216 4-kanavainen micro-lähetin
- Titan® 12-Turn 550 modifioitu moottori
- XL-5 elektroninen nopeudensäädin
- Mukana tulee vaihtoehtoinen 23-hampainen pinionratas
- Revo®-Spec Torque-Control™ -kytkin
- Talon 2.8" renkaat  vaahtolisäyksillä esiliimattuina peilinkirkkaiksi kromatuilla All-Star™-vanteilla.
- Uudet rungon grafiikat
- Jauhepäällystetyt jouset

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: